Lysbildeframvisning

Inneholder funksjoner og valg for lysbildeframvisning.

Lysbildeframvisning

Starter lysbildeshowet ditt.

Innstillinger for lysbildeframvisning

Angi innstillinger for lysbildeframvisningen, også hvilket lysbilde som begynner, hvordan du går fra ett lysbilde til det neste, presentasjonstype og pekervalg.

Øv på tidsbruk

Start en lysbildeframvisning med en tidsmåler nederst i venstre hjørne.

Samhandling

Angi hvordan det valgte objektet oppfører seg når du trykker på det under en lysbildeframvisning.

Tilpasset animasjon

Gi effekter til de valgte objektene.

Lysbildeovergang

Angi hvilken spesialeffekt som skal spilles av når du viser et lysbilde under en lysbildeframvisning.

Vis/skjul lysbildet

Skjul det valgte lysbildet slik at det ikke vises i lysbildeframvisningen.

Tilpasset lysbildeframvisning

Definerer en egendefinert lysbildefremvisning ved hjelp av lysbilder i gjeldende presentasjon. Du kan deretter velge lysbilder for å møte behovene til publikum. Du kan lage så mange egendefinerte lysbildefremvisninger du vil.