Øv på tidsbruk og lysbildeskift

LibreOffice hjelper deg med å finne de rette tidspunktene for automatisk lysbildeskift.

Forbered lysbildene, start visningen ved å bruke et spesielt ikon, fortell ditt tiltenkte publikum det du vil fortelle til det første lysbilde, gå så videre til det neste lysbildet og så videre. LibreOffice registrerer skjermtiden for hvert lysbilde, så neste gang du spiller av presentasjonen med automatiske lysbildeskift, vil timingen være som den ble registrert.

For å ta opp en presentasjon med tidtagning

1. Åpne en presentasjon og skift til visningen Lysbildesortering.

2. Start visningen med Øv på tidsbruk-ikonet Ikon i Lysbildevisningslinjen. Du ser det første lysbildet og et ur i det nederste hjørnet.

3. Når det er på tide å gå til det neste lysbildet, trykk på stoppeklokka. For å beholde standardinnstillingene for dette lysbildet kan du trykke på lysbildet, men ikke på stoppeklokka. Fortsett slik med alle lysbildene i din presentasjon.

4. LibreOffice har registrert visningstiden for hvert lysbilde. Lagre din presentasjon.

5. Hvis du ønsker at hele presentasjonen skal autorepetere, åpne menyen Lysbildeframvisning ->Lysbildeframvisnings egenskaper. Klikk Gjenta etterog OK.