Utskrift av presentasjoner

Standardoppsett for skriver

1. Hvis du vil angi standardutskriftsalternativer for LibreOffice Impress, velger du -LibreOffice Impress - Skriv ut .

Sette opp skriverinnstillinger for den gjeldende presentasjonen

1. Velg Fil ‚Üí Skriv ut.

2. Klikk på LibreOffice Impress eller fanen Innstillinger og velg skriverinnstillinger der.

Disse innstillingene overstyrer standardskriveralternativene i - LibreOffice Impress - Skriv ut bare for den nåværende utskriftsjobben.

Valg av utskriftsoppsett for st√łtteark

1. Velg Fil ‚Üí Skriv ut.

2. Marker oppf√łringen ¬ęSt√łtteark¬Ľ i dokumentlisten p√• fanen Generelt i dialogvinduet Skriv ut.

3. Velg antall lysbilder som skal skrives ut per side papir.

Angi utskriftsinnstillinger for st√łtteark

1. Klikk p√• fanen St√łtteark.

2. Velg Sett inn → Sidetall for å åpne dialogfeltet Topptekst og bunntekst.

3. Trykk p√• Merknader og st√łtteark for √• skrive inn topp- og bunntekst for st√łtteark.

Du ser fire omr√•der p√• denne dialogen med avkryssningsbokser for topptekst, dato og klokkeslett, bunntekst og sidetal. Disse fire omr√•dene tilsvarer de fire omr√•dene i hj√łrnene til hoved-utdelingsvisningen.

4. Skriv inn tekst for topptekst, bunntekst og dato. Merk Sidetall-feltet, hvis du √łnsker √• nummerere sidene til st√łttearket. Kontroller at Topptekst er krysset av for hvis du √łnsker at din topptekst skal skrives ut.

5. Klikk Bruk på alle.

Feltene i hovedutformingsvisningen for st√łtteark p√• skjermen blir ikke oppdatert, men teksten som du skrev inn vil bli skrevet ut.

Skrive ut st√łtteark eller merknader

1. Velg Fil ‚Üí Skriv ut.

2. Klikk på dokumentlisten og velg hvilken innholdstype som skal skrives ut.

3. Velg St√łtteark eller Merknader og velg antall lysbilder som skal skrives ut p√• hver papirside.

Tipsikon

Hvis du vil bruke et annet oppsett for lysbildene papirsidene skrevet, kan du bruke musa for √• flytte lysbildene omkring p√• st√łttearkvisningen.

Utskrift av en rekke med lysbilder

1. Velg Vis ‚Üí Lysbildesortering.

2. Hold ¬ęShift¬Ľ nede og trykk p√• omr√•det med lysbildene du vil skrive ut.

3. Velg Fil ‚Üí Skriv ut.

4. I område og kopierklikk på Lysbilder

5. Skriv inn numrene på lysbildene som skal skrives ut og trykk OK.