Rektangler

Ved å bruke «Tilpass verktøylinjen» kan du legge til verktøylinjen for rektangler.

Lage avrundede hjørner

Rektangel

Tegner et fylt rektangel der du drar i gjeldende dokument. Klikk der du vil plassere et hjørne av rektangelet, og dra til den størrelsen du ønsker. For å tegne en firkant, hold nede Shift mens du drar.

Ikon Rektangel

Rektangel

Kvadrat

Tegner en fylt firkant der du drar i gjeldende dokument. Klikk der du vil plassere et hjørne av firkanten, og dra til den størrelsen du ønsker. For å tegne et rektangel, hold nede Shift mens du drar.

Ikon Kvadrat

Kvadrat

Avrundet rektangel

Tegner et avrundet rektangel med fyll der du drar i gjeldende dokument. Klikk der du vil plassere et hjørne av det avrundede rektangelet, og dra til størrelsen du ønsker. For å tegne en avrundet firkant, hold nede Shift mens du drar.

Ikon Avrundet rektangel

Avrundet rektangel

Avrundet kvadrat

Tegner en avrundet firkant med fyll der du drar i gjeldende dokument. Klikk der du vil plassere et hjørne av den avrundede firkanten, og dra til den størrelsen du ønsker. For å tegne et avrundet rektangel, hold nede Shift mens du drar.

Ikon Avrundet kvadrat

Avrundet kvadrat

Rektangel, uten fyll

Tegner et tomt rektangel der du drar i gjeldende dokument. Klikk der du vil plassere et hjørne av rektangelet, og dra til den størrelsen du ønsker. For å tegne en firkant, hold nede Shift mens du drar.

Ikon Rektangel, ikke fylt

Rektangel, uten fyll

Kvadrat, uten fyll

Tegner en tom firkant der du drar i gjeldende dokument. Klikk der du vil plassere et hjørne av firkanten, og dra til den størrelsen du ønsker. For å tegne et rektangel, hold nede Shift mens du drar.

Ikon Kvadrat, Ikke fylt

Kvadrat, uten fyll

Avrundet rektangel, uten fyll

Tegner et tomt avrundet rektangel der du drar i gjeldende dokument. Klikk der du vil plassere et hjørne av det avrundede rektangelet, og dra til størrelsen du ønsker. For å tegne en avrundet firkant, hold nede Shift mens du drar.

Ikon Avrundet firkant, ikke fylt

Avrundet kvadrat, uten fyll

Avrundet kvadrat, uten fyll

Tegner en tom avrundet firkant der du drar i gjeldende dokument. Klikk der du vil plassere et hjørne av den avrundede firkanten, og dra til den størrelsen du ønsker. For å tegne et avrundet rektangel, hold nede Shift mens du drar.

Ikon avrundet firkant, ikke fylt

Avrundet kvadrat, uten fyll