Skaler

Gjør skjermbildet mindre eller større for dette dokumentet. Trykk på pilen ved siden av ikonet for å åpne verktøylinjen for skalering.

Ikon Zoom

Skaler

Ikonzoom ($[officename] Impress i disposisjons- og lysbildevisning)

Skaler (LibreOffice Impress i Disposisjons- og Lysbildevisning)

Vis større

Vis lysbildet i dobbel størrelse.

Du kan også velge Zoom inn-verktøyet og dra en rektangulær ramme rundt området du vil forstørre.

Ikon Zoom In

Vis større

Vis mindre

Vis lysbildet i halv størrelse.

Ikon Zoom Ut

Vis mindre

Skaler til 100 %

Vis lysbildet i virkelig størrelse.

Ikon Zoom 100%

Skaler til 100 %

Forrige skalering

Returnerer visningen av lysbildet til den forrige zoomfaktor du brukte. Du kan også trykke +Komma(,).

Ikon Forrige Zoom

Forrige skalering

Neste skalering

Tilbakestiller handlingen til Forrige zoom. Du kan også trykke +Punktum(.).

Ikon Neste zoom

Neste skalering

Hele siden

Vis hele lysbildet på skjermen.

Ikon Forhåndsvisning

Hele siden

Sidebredde

Vis hele bredden til lysbildet. De øverste og nederste delene av lysbildet kan komme utenfor skjermbildet.

Ikon Zoom Sidebredde

Sidebredde

Optimal visning

Endre størrelsen på visningen for å kunne ta med alle objektene i lysbildet.

Ikon Optimal Visning

Optimal visning

Objektvisning

Gjør om størrelsen på visningen for å passe de valgte objektene.

Ikon Objekt Zoom

Objektvisning

Shift

Flytt lysbildet innenfor LibreOffice-vinduet. Plasser musepekeren i lysbildet, og bruk dra og slipp for å flytte lysbildet. Etter at du har sluppet lysbildet, vil verktøyet du brukte sist være aktivt.

Ikon Shift

Shift