Skaler

Gjør skjermbildet mindre eller større for dette dokumentet. Trykk på pilen ved siden av ikonet for å åpne verktøylinjen for skalering.

Ikon

Skaler

Ikon

Skaler (LibreOffice Impress i Disposisjons- og Lysbildevisning)

Vis større

Vis lysbildet i dobbel størrelse.

Du kan også velge verktøyet Vis større og dra en rektangulær ramme omkring området, som du vil vise større.

Ikon

Vis større

Vis mindre

Vis lysbildet i halv størrelse.

Ikon

Vis mindre

Skaler til 100 %

Vis lysbildet i virkelig størrelse.

Ikon

Skaler til 100 %

Forrige skalering

Viser lysbildet med den forrige skaleringsfaktoren du brukte. Du kan ògså trykke + komma (,).

Ikon

Forrige skalering

Neste skalering

Angrer valget av valget av ny skaleringsfaktorkommandoDu kan også trykke+Periode(.).

Ikon

Neste skalering

Hele siden

Vis hele lysbildet på skjermen.

Ikon

Hele siden

Sidebredde

Vis hele bredden til lysbildet. De øverste og nederste delene av lysbildet kan komme utenfor skjermbildet.

Ikon

Sidebredde

Optimal visning

Endre størrelsen på visningen for å kunne ta med alle objektene i lysbildet.

Ikon

Optimal visning

Objektvisning

Gjør om størrelsen på visningen for å passe de valgte objektene.

Ikon

Objektvisning

Shift

Flytt lysbildet innenfor LibreOffice-vinduet. Plasser musepekeren i lysbildet, og bruk dra og slipp for å flytte lysbildet. Etter at du har sluppet lysbildet, vil verktøyet du brukte sist være aktivt.

Ikon

Shift