Kulepunkt og Posisjon

Set indent, spacing, and alignment options for numbering symbols, such as numbers or bullets, to ordered and unordered lists.

For Ă„ bruke denne funksjonen

I en valgt tekst velger du Format - Kuletegn og Nummerering .

NivÄ

Select the level(s) that you want to modify. To apply the options to all the levels, select “1-10”.

Egenskaper

Type

Velg listetype. Usortert med tegnkulepunkt, usortert med grafikk -kulepunkt, eller sortert med et nummereringsmĂžnster etter eget valg.

Tegn

Velg tegnsetting for den usorterte listen.

Start ved

For sorterte lister, velg listens fĂžrste verdi

Farge

Velg fargen pÄ listetegnene for sorterte og usorterte lister. Farge brukes ikke for lister med grafiske kulepunkter.

Separator

For sorterte lister, angi teksten som skal vises fĂžr og etter nummereringsoppsettet.

Foran

Skriv inn teksten som skal vises fĂžr nummereringen.

Etter

Skriv inn teksten som skal vises etter nummereringen.

StĂžrrelse

Angi stÞrrelsen pÄ tegnet og de grafiske kulepunktene med hensyn til skriftstÞrrelsen pÄ avsnittet.

Bredde

Skriv inn bredden pÄ det grafiske kulepunkttegnet.

HĂžyde

Skriv inn hÞyden pÄ det grafiske kulepunkttegnet.

Behold forholdet

Merk av i denne boksen for Ä bevare forholdet mellom hÞyde og bredde pÄ det grafiske kultegnet.

Relativ stĂžrrelse

For tegn som ikke er sortert og usortert, angir du den relative stÞrrelsen pÄ listetegnet. Den relative stÞrrelsen gjelder ogsÄ teksten Foran og Etter .

Posisjon

Innrykk

Angi avstanden fra venstre kant av objektet til starten av alle linjene i listen.

Bredde

Skriv inn eller velg bredden pÄ listeelementet.

note

Den samlede totale lengden av Foran , Etter og nummereringen kan overstyre breddeinnstillingen.

Relativ

Relativt til det Ăžvre listenivĂ„et. Den angitte verdien legges til verdien for dette feltet i nivĂ„et fĂžr. Hvis “Innrykk: 20 mm” pĂ„ listenivĂ„ 1 og “Innrykk: 10 mm relativt” pĂ„ listenivĂ„ 2 vil det resultere i et effektivt innrykk pĂ„ 30 mm for nivĂ„ 2.

Justering

Velg justeringen av innholdet i den sorterte listens listenummerering i Bredde innstillinger.

Omfang

Gjelder endringen for hele .

Utvalg

Bruk for endringen av utvalget.

Bruk pÄ Hoveddokument

Klikk for Ä bruke endringene pÄ alle som bruker aktuelt hoveddokukument .

ForhÄndsvisning

Viser en forhÄndsvisning av det gjeldende valget.