Endre Hovedlysbildeutforming

ViserTilgjengelige Hovedlysbildedialogen, der du kan velge et utformingsskjema for det aktive lysbildet. Eventuelle objekter i lysbildedesignen settes inn bak objekter i gjeldende lysbilde.

For å bruke denne funksjonen …

Choose Slide - Change Slide Master

Lysbildedesign Dialog

Lysbildeutforming

Viser de lysbildeutformingene som du kan bruke til ditt lysbilde. Velg et oppsett og trykk OK for å bruke oppsettet for det gjeldende lysbildet.

Bytt bakgrunnsside

Bruker bakgrunnen i den valgte lysbildeutformingen på alle lysbildne i dokumentet.

Slett ubrukte bakgrunner

Sletter ubrukte bakgrunnslysbilder og presentasjonsutforminger fra dokumentet.

Åpne

ViserLast inn Hovedlysbildedialogen, der du kan velge flere lysbildedesigner.