Dokumentstruktur

Vis dokumentstrukturen slik at du raskt kan hoppe til de andre lysbildene, eller veksle mellom åpnede filer.

Du kan feste Dokumentstrukturen til kanten av ditt arbeidsområde.

For å bruke denne funksjonen …

Velg Vis → Dokumentstruktur

På verktøylinja Standard, klikk

Ikon

Vis/skjul dokumentstruktur

Tipsikon

Trykk på Ctrl+Shift+F5 for å åpne Dokumentstrukturen når du redigerer en presentasjon.

Peker

Endre musepekeren til en penn du kan bruke til å skrive på lysbildene under en lysbildeframvisning. Du kan ikke endre fargen på pennen.

Ikon

Peker

Første

Hopper til.

Ikon Første Lysbilde

Første

Forrige

Går tilbake en.

Ikon Forrige Lysbilde

Forrige

Neste

Gå framover en.

Ikon Neste Lysbilde

Neste

Siste

Går til den siste.

Ikon Siste oppføring

Siste

Dra-modus

hid="HID_SD_NAVIGATOR_TBI_DRAGTYPE">Dra og slipp lysbilder og navngitte objekter inn i det aktive lysbildet. Du kan bare sette inn lysbilder og navngitte objekter fra lagrede filer og du kan bare sette inn navngitte objekter som kopier.

Ikon

Sett inn som hyperlenke

Ikon

Sett inn som lenke

Ikon

Sett inn som kopi

Sett inn som hyperlenke

Setter inn lysbilde som en hyperlenke (URL) i det valgte lysbildet.

Sett inn som lenke

Setter inn lysbilde som en lenke i det valgte lysbildet.

Sett inn som kopi

Setter inn en kopi av et lysbilde eller navngitt objekt i det valgte lysbildet.

Vis figurer

I undermenten kan du velge å få vist en oversikt over alle former eller kun de navngitte former. Bruk drag-og-slipp i lista for å omorganisere formene. Når du setter fokus på et lysbilde og trykker på Tab-tasten, velges den neste formen i rekken.

Eksisterende lysbilder

List opp tilgjengelige lysbilder. Dobbeltklikk på et lysbilde for å gjøre det til det aktive lysbildet.

Åpne dokumenter

Viser en liste over tilgjengelige LibreOffice-filer Velg en fil for å vise innhold i den filen som du kan sette inn.