Tjenerautentisering

- LibreOffice Writer - E-postfletting-fanesiden, klikk Server Autentiserings-knappen for å spesifisere serversikkerhetsinnstillingene.

Utgående e-posttjener (SMTP) krever autentisering

Aktiverer autentiseringen som kreves for å sende e-post via SMTP.

Utgående e-posttjener (SMTP) krever separat autentisering

Kryss av her hvis SMTP-tjeneren krever at du angir brukernavn og passord.

Brukernavn

Skriv inn brukernavnet for SMTP-tjeneren.

Passord

Skriv inn passordet for dette brukernavnet.

Utgående e-posttjener bruker samme autentisering som innkommende e-posttjener.

Velg om du først må lese e-posten din før du kan sende e-post. Denne metoden kalles også "SMTP etter POP3".

Tjenernavn

Skriv inn navnet på POP 3- eller IMAP-e-posttjeneren.

Port

Angi hvilken port som skal brukes på POP3- eller IMAP-tjeneren.

POP 3

Angir at tjeneren for innkommende e-post bruker POP 3.

IMAP

Angir at tjeneren for innkommende e-post bruker IMAP.

Brukernavn

Skriv inn brukernavnet for IMAP-tjeneren.

Passord

Skriv inn passordet.