Ekspertkonfigurasjon

For å bruke denne funksjonen …

Velg Verktøy - Alternativer - LibreOffice - Avansert - Åpne ekspertkonfigurasjon.

Åpner dialogboksen Ekspertkonfigurasjon for avanserte innstillinger og konfigurasjon av LibreOffice. Dialogboksen Ekspertkonfigurasjon lar brukeren få tilgang til hundrevis av LibreOffice-konfigurasjonspreferanser, og de fleste av de er ikke tilgjengelige i brukergrensesnittet eller i alternativdialogene.

Advarselsikon

Dialogboksen Ekspertkonfigurasjon lar deg få tilgang til, redigere og lagre konfigurasjonsinnstillinger som kan skade LibreOffice-brukerprofilen din. Det kan gjøre brukerprofilen til LibreOffice ustabil, inkonsekvent eller til og med ubrukelig. Fortsett bare hvis du vet hva du gjør.

Tipsikon

Ekspertkonfigurasjonen endrer ikke LibreOffice-systeminstallasjonen på datamaskinen din.

Inntastingsområde for tekstsøk

Skriv inn preferansen du vil vise i tekstområdet. Klikk deretter på Søk-knappen.

Søke-knapp

Klikk for å søke i preferanseteksten i preferansetreet.

Preferansetreet

Liste preferansene organisert hierarkisk i et treoppsett. For å åpne grenene, dobbeltklikk på (+)-tegnet. Når preferansen er synlig i treet, kan du redigere den.

Preferansenavn

Navnet på preferansen.

Egenskaper

Viser navnet på egenskapen for preferansen.

Type

Definerer type egenskap. Gyldige typer er:

Verdi

Nåværende egenskapsverdi

Rediger

Åpner en dialogboks for å redigere preferansen.

tip

Dobbeltklikk på preferanseraden for å redigere gjeldende streng og lange verdier eller bytte boolske typer.

Nullstille

Angre endringer som er gjort så langt i denne dialogboksen.