Vis

Angir standardverdier for bÄde visning av objekter i tekstdokumenter og for vinduselementene.

For Ă„ bruke denne funksjonen

Åpne et tekstdokument og velg → LibreOffice Writer / LibreOffice Writer/Web → Vis

Guides

Angir innstillinger som viser hvordan ytterkanter skal gjengis.

Hjelpelinjer under flytting

Viser hjelpelinjer rundt rammene nÄr de flyttes. Du kan velge innstillingen Hjelpelinjer under flytting for Ä vise den nÞyaktige plasseringen av objektet ved hjelp av linjalverdiene.

Vis

Angir hvilke dokumentelementer som vises.

Bilder og objekter

Angir om bilder og andre objekter skal vises pÄ skjermen. Hvis disse elementene er skjult, vil du se tomme rammer som plassholdere.

Du kan ogsÄ bruke bilder pÄ/av-knappentil Ä velge om bilder skal vises. Hvis et tekstdokument er Äpent, vises denne knappen pÄ verktÞylinja VerktÞy.

Merknadsikon

Hvis det ikke er merket av for Bilder og objekter, blir ingen bilder lastet inn fra internett. Bilder som vises i tabeller, men som ikke har en angitt stÞrrelse, kan gi visningsproblemer nÄr siden som vises, bruker en gammel HTML-standard.

Tabeller

Viser tabellene i dokumentet.

Du kan vise tabellgrenser ved Ă„ hĂžyreklikke pĂ„ en tabell og velge Tabellgrenser, eller velge Tabell → Tabellgrenser i et Writer-dokument.

Tegninger og kontrollfelt

Viser tegningene og kontrollfeltene i et dokument.

Innhold

Viser kommentarer. Klikk pÄ ein komentar for Ä redigere teksten. Bruk lokalmenyen i Navigator for lokalisere eller slette en kommentar. Bruk lokalmenyen for kommentaren for Ä slette denne kommentaren eller alle kommentarene til denne forfatteren.

Display fields

Hidden text

Displays text that is hidden by Conditional Text or Hidden Text fields.

Hidden paragraphs

If you have inserted text using the Hidden Paragraph field, specifies whether to display the hidden paragraph. This option has the same function as the menu commands available in open text documents.

Vis

Angir om rullefelt og linjaler skal vises.

Vannrett linjal

Viser den vannrette linjalen. Velg mÄleenhet i lista.

Loddrett linjal

Viser den loddrette linjalen. Velg mÄleenheten fra lista.

Jevn rulling

Trykk her for Ä slÄ pÄ jevn siderulling. Rullehastigheten avhenger av omrÄdet og av fargedybdevisningen.

HĂžyrejustert

Disse kommandoene kan du kun bruke etter Ă„ ha slĂ„tt pĂ„ stĂžtte for asiatiske sprĂ„k i → SprĂ„kinnstillinger → SprĂ„k.

Juster den loddrette linjala med den hĂžgre kanten.

Innstillinger (gjelder bare HTML-dokumenter)

Measurement unit

Angi enheten for HTML-dokumenter.