HTML-samspill

Definerer instillinger for HTML sider.

For Ă„ bruke denne funksjonen

Velg → Last inn/Lagre → HTML-kompatibilitet

Alternativer HTML dialog

SkriftstĂžrrelser

Use the spin buttons Size 1 to Size 7 to define the respective font sizes for the HTML <font size=1> to <font size=7> tags.

Importer

Angir innstillingene for import av HTML-dokumenter.

Bruk «Engelsk (USA)»-lokalet' for tall

NÄr du importerer tall fra en HTML-side, kan desimaltegnet og tusenskillet variere, avhengig av HTML-sidens sprÄkinnstillinger. Utklippstavlen, derimot, inneholder ingen informasjon om lokalet. For eksempel vil tegnene «1.000» sannsynligvis bety «ett tusen» nÄr det importeres fra en tysk nettside, fordi punktum brukes som tusenskille i det tyske lokalet. Hvis det kopieres fra en engelsk nettside, vil de samme tegnene stÄ for tallet 1, som i «ett komma null null null».

His ikke avkrysset vil tall bli tolket i henhold til instillingene iSprÄkinnstillinger -SprÄk - Lokale innstillinger.. Hvis den er avkrysset vil tallene bli tolket som Engelsk(USA).

Importer ukjente HTML-tagger som felt

Merk av her hvis du vil at som LibreOffice ikke gjenkjenner, skal importeres som felt. Et HTML_ON-felt vil bli opprettet med verdien til HTML-taggen for hver Äpningstagg. For en lukketagg vil HTML_OFF bli opprettet. Disse feltene gjÞres om til tagger nÄr du eksporterer til HTML.

Ignorer skriftinnstillingene

Kryss av her for Ă„ ignorere alle skriftinnstillinger ved importering. Skriftene som er valgt for HTML sidestilen vil bli brukt.

LibreOffice Basic

Merk av her for Ä ta hensyn til LibreOffice Basic-instruksjoner nÄr du eksporterer til HTML-format.

Du mÄ slÄ pÄ dette valget fÞr du oppretter LibreOffice Basic-skriptet, da det ellers ikke vil bli satt inn. LibreOffice Basic-skript mÄ plasseres i hodet til HTML-dokumentet. NÄr du har opprettet makroen i LibreOffice Basic-IDE, vises den i hodet til HTML-dokumentets kildetekst.

Vis advarsel

Hvis du setter et merke i denne boksen, vises en advarsel om at alle LibreOffice Basic-makroer vil gÄ tapt hvis du eksporterer dokumentet som HTML.

Utskriftsoppsett

Hvis du merker dette feltet, blir ogsÄ utskriftslayouten for det nÄvÊrende dokumentet (for eksempel innholdsfortegnelse med begrunnede sidetall og punkt)eksportert. Utskriftslayouten kan leses av LibreOffice, Mozilla Firefox, og MS Internet Explorer.

note

HTML-filteret stÞtter CSS2-stilark (Cascading Style Sheets Level 2) ved utskrift av dokumenter. Denne muligheten kan bare brukes hvis eksport av utskriftsoppsett er slÄtt pÄ.

Kopier lokale bilder til Internett

Merk av i denne avkryssingsboksen for Ä automatisk laste opp innebygde bilder i dokumentet, til den valgte Internett-tjeneren nÄr du laster opp ved hjelp av FTP. Bruk dialogvinduet Lagre som til Ä lagre dokumentet, og skriv inn en fullstendig FTP-nettadresse som filnavn pÄ Internett.

Tegnsett

Velg tegnsettet som skal brukes for eksporten

warning

Noen valg kan ikke bli tilbakestilt nÄr de fÞrst er endret. Du mÄ enten manuelt endre tilbake endringene eller klikkeAvbrytog Äpne dialogvinduet pÄ nytt.