HTML-samspill

Definerer instillinger for HTML sider.

For å bruke denne funksjonen …

Velg → Last inn/Lagre → HTML-kompatibilitet


Alternativer HTML dialog

Skriftstørrelser

Bruk spinnerknappene Størrelse 1 til Størrelse 7 for å definere de respektive skriftstørrelsene for HTML <font size=1> til <font size =7> koder.

Importer

Angir innstillingene for import av HTML-dokumenter.

Bruk «Engelsk (USA)»-lokalet' for tall

Når du importerer tall fra en HTML-side, kan desimaltegnet og tusenskillet variere, avhengig av HTML-sidens språkinnstillinger. Utklippstavlen, derimot, inneholder ingen informasjon om lokalet. For eksempel vil tegnene «1.000» sannsynligvis bety «ett tusen» når det importeres fra en tysk nettside, fordi punktum brukes som tusenskille i det tyske lokalet. Hvis det kopieres fra en engelsk nettside, vil de samme tegnene stå for tallet 1, som i «ett komma null null null».

Hvis det ikke er merket av, vil tall bli tolket i henhold til innstillingen i Språk og lokale innstillinger - Generelt - Språkinnstilling i dialogboksen Alternativer. Hvis det er merket av, vil tall bli tolket som 'English (USA)'-lokale.

Importer ukjente HTML-tagger som felt

Merk av her hvis du vil at som LibreOffice ikke gjenkjenner, skal importeres som felt. Et HTML_ON-felt vil bli opprettet med verdien til HTML-taggen for hver åpningstagg. For en lukketagg vil HTML_OFF bli opprettet. Disse feltene gjøres om til tagger når du eksporterer til HTML.

Ignorer skriftinnstillingene

Kryss av her for å ignorere alle skriftinnstillinger ved importering. Skriftene som er valgt for HTML sidestilen vil bli brukt.

LibreOffice Basic

Merk av her for å ta hensyn til LibreOffice Basic-instruksjoner når du eksporterer til HTML-format.

Du må slå på dette valget før du oppretter LibreOffice Basic-skriptet, da det ellers ikke vil bli satt inn. LibreOffice Basic-skript må plasseres i hodet til HTML-dokumentet. Når du har opprettet makroen i LibreOffice Basic-IDE, vises den i hodet til HTML-dokumentets kildetekst.

Vis advarsel

Hvis du setter et merke i denne boksen, vises en advarsel om at alle LibreOffice Basic-makroer vil gå tapt hvis du eksporterer dokumentet som HTML.

Utskriftsoppsett

Hvis du merker dette feltet, blir også utskriftslayouten for det nåværende dokumentet (for eksempel innholdsfortegnelse med begrunnede sidetall og punkt)eksportert. Utskriftslayouten kan leses av LibreOffice, Mozilla Firefox, og MS Internet Explorer.

note

HTML-filteret støtter CSS2-stilark (Cascading Style Sheets Level 2) ved utskrift av dokumenter. Denne muligheten kan bare brukes hvis eksport av utskriftsoppsett er slått på.


Kopier lokale bilder til Internett

Merk av i denne avkryssingsboksen for å automatisk laste opp innebygde bilder i dokumentet, til den valgte Internett-tjeneren når du laster opp ved hjelp av FTP. Bruk dialogvinduet Lagre som til å lagre dokumentet, og skriv inn en fullstendig FTP-nettadresse som filnavn på Internett.

warning

Noen valg kan ikke bli tilbakestilt når de først er endret. Du må enten manuelt endre tilbake endringene eller klikkeAvbrytog åpne dialogvinduet på nytt.


Supporter oss!