Sikkerhet

Velg sikkerhetsinnstillinger for Ă„ lagre dokumenter, for nettilkoblinger og for Ă„ Ă„pne dokument som inneholder makroer.

For Ă„ bruke denne funksjonen

Velg → LibreOffice → Sikkerhet

Dialog for sikkerhetsalternativer

warning

Noen valg kan ikke bli tilbakestilt nÄr de fÞrst er endret. Du mÄ enten manuelt endre tilbake endringene eller klikkeAvbrytog Äpne dialogvinduet pÄ nytt.

Sikkerhetsinnstillinger og advarsler

Åpner dialogvinduet «Sikkerhetsvalg og advarsler».

Passord for nettilkoblinger

Du kan skrive inn et hovedpassord for Ä slÄ pÄ enkel tilgang til steder som krever brukernavn og passord.

Bevar fortlĂžpende passord for tilkoplinger til Internett

Hvis det er satt et merke i denne boksen, vil LibreOffice bruke sikker lagring av alle passord som du bruker for Ä fÄ tilgang til filer fra webtjenere. Du kan hente passordene fra lista nÄr du har skrevet inn hovedpassordet.

Beskyttet med et hovedpassord (anbefalt)

Kryss av for Ă„ beskytte alle passordene til Ă„ bli beskyttet av et hovedpassord.

Hovedpassord

Åpner dialogvinduet Oppgi hovedpassord.

Tilkoblinger

SpÞr om hovedpassordet. Hvis hovedpassordet er riktig, vises dialogvinduet «Lagre informasjon om nettilkopling».

Dialogvinduet «Lagre informasjon om nettilkopling» viser en liste over nettsteder og brukernavn som du tidligere har skrevet inn. Du kan velge en oppfÞring og fjerne den fra lista. Du kan vise passordet for den valgte oppfÞringen.

Makrosikkerhet

Tilpass sikkerhetsnivÄet for kjÞring av makroer og velg makroutviklere du stoler pÄ.

Makrosikkerhet

Åpner dialogvinduet Makrosikkerhet.

TSA-er

Gir deg mulighet til Ă„ opprettholde en liste med Time Stamping Authority (TSA). TSA sender ut digitalt signerte tidsstemplinger (RFC 3161) som det er valgfritt Ă„ bruke i signert PDF-eksport.

TSA-er

Åpner dialogvinduet for Time Stamping Authority URLer.