Innstillinger

√Öpner et dialogvindu for et tilpasset oppsett.

Alle innstillinger lagres automatisk. Du kan utvide en oppf√łring ved √• enten dobbeltklikke p√• denne oppf√łringen eller klikke p√• plusstegnet. Hvis du vil trekke sammen oppf√łringen, kan du klikke p√• minustegnet eller dobbeltklikke p√• oppf√łringen.

note

Du ser bare oppf√łringene som gjelder for gjeldende dokument. Hvis gjeldende dokument er et tekstdokument, ser du LibreOffice Writer-oppf√łringen, og s√• videre for alle moduler i LibreOffice.

For å bruke denne funksjonen …

Knappene i dialogvinduet for innstillinger

OK

Lagrer endringene i siden og lukker innstillingsdialogen.

Avbryt

Lukker dialogvinduet for innstillinger og tilbakestiller alle endringene som har blitt gjort.

Apply

Applies the modified or selected values without closing the Options dialog.

Tilbakestill

Tilbakestiller endringene som har blitt gjort i den gjeldende fanen til slik de var da dialogvinduet ble åpnet.

warning

Noen valg kan ikke bli tilbakestilt n√•r de f√łrst er endret. Du m√• enten manuelt endre tilbake endringene eller klikkeAvbrytog √•pne dialogvinduet p√• nytt.

Hjelp

√Öpner hjelp for instillingssiden som visest.

LibreOffice

Bruk dette dialogvinduet til å lage generelle innstillinger for arbeid med LibreOffice. Informasjonen dekker emner som brukerdata, lagring, utskrift, stier til viktige filer og mapper og standardfarger.

Last inn / lagre

Angir generelle innstillinger for innlasting og lagring.

Språkinnstillinger

Angir egenskaper for flere tilgjengelige språk.

LibreOffice Writer

Disse innstillingene bestemmer hvordan tekstdokumenter som er laget i LibreOffice blir behandlet. Det er også mulig å velge innstillinger for gjeldende tekstdokument.

LibreOffice Writer/Web

Velg grunninnstillingene for LibreOffice-dokumenter i HTML-format.

LibreOffice Calc

Definerer ulike innstillinger for regneark, innhold som skal vises og mark√łrretningen etter en celleoppf√łring. Du kan ogs√• definere sorteringslister, bestemme antall desimaler og innstillingene for registrering og utheving av endringer.

LibreOffice Impress

Angir forskjellige innstillinger for alle nye presentasjoner. Du kan angi hvilket innhold som skal vises, hvilken måleenhet som skal brukes, og om du vil bruke rutenett og justering av dette.

LibreOffice Draw

Her kan du angi innstillinger for tegnedokumenter. Du kan angi hvilket innhold som skal vises på sidene, hvilken målestokk som skal brukes, om du vil bruke rutenett og justering av dette, hva slags innhold som skal skrives ut som standard og mye mer.

LibreOffice Math

Defines the print format and print options for all new formula documents. These options apply when you print a formula directly from LibreOffice Math.

LibreOffice Base

Definerer de generelle innstillingene for datakildene i LibreOffice.

Diagrammer

Definerer de generelle innstillingene for diagrammer.

Internett

Angir Internett-innstillingene.