Hjelp

Med «Hjelp»-menyen kan du starte og bla i hjelpesystemet for LibreOffice.

LibreOffice Hjelp

Åpner hovedsiden for LibreOffice Hjelp for programmet som er i bruk. Du kan bla gjennom hjelpesidene. Du kan både søke etter stikkord og ord i hele teksten.

Ikon Hjelp

LibreOffice Hjelp

Hva er dette?

Aktiverer utvidede hjelpetips under musepekeren til neste klikk.

Ikon "Hva er dette?"

Hva er dette?

Brukerveiledninger

Åpner dokumentasjonssiden i nettleseren der brukeren kan laste ned, lese eller skaffa seg brukerveiledninger for LibreOffice.

Tip of the Day

Displays a dialog box with a usage tip. The Tip of the Day contains a collection of tips that helps to better use LibreOffice resources.

Search Commands

Allows to search and execute all commands available in application menus by their names.

Få hjelp på nettet

Åpner siden for brukerstøtte (på engelsk) i nettleseren. Bruk denne siden til å spørre om bruk av LibreOffice. For profesjonell støtte med SLA avtale besøk nettsiden for versikt over professionell LibreOffice support ressurser.

Send tilbakemelding

Åpner et skjema for tilbakemeldinger i nettleseren. I dette skjemaet kan brukere rapportere om feil i programvaren.

Restart in Safe Mode

Sikker modus er en modus der LibreOffice midlertidig starter med en ny brukerprofil og deaktiverer maskinvareakselerasjon. Det hjelper å gjenopprette en ikke-fungerende LibreOffice-forekomst.

Involver deg

Åpner fellesskapet Bli involvert side i nettleseren. Siden beskriver interesseområder der du kan samarbeide med LibreOffice -fellesskapet.

Doner til LibreOffice

LibreOffice er Fri programvare og gjøres tilgjengelig gratis.

Din donasjon, som er valgfri, støtter vårt verdensomspennende fellesskap.

Hvis du liker programvaren, vurder gjerne en donasjon.

Lisensinformasjon

Viser dialogvinduet for lisensiering og juridisk informasjon.

LibreOffice-bidragsytere

Viser dokumentet CREDITS.odt som viser navnene på personer som har bidratt til OpenOffice.org-kildekoden (og hvis bidrag ble importert til LibreOffice) eller LibreOffice siden 2010-09-28.

Se etter oppdateringer

Aktiver en Internett-tilkobling for LibreOffice. Hvis du trenger en proxy, kontrollerer du innstillingene for LibreOffice Proxy innstillinger - Internett. Velg så Sjekk for oppdateringer fo å se om det finnes en nyere versjon av kontorpakken.

Om LibreOffice

Viser generell programinformasjon som versjonsnummer og opphavsrettigheter.