Startsenter

Velkommen til LibreOffice. Takk for at du bruker LibreOffice applikasjonshjelpen. Trykk F1 når du trenger hjelp for LibreOffice.

Startsenteret vises når ingen dokumenter er åpne i LibreOffice. Trykk på en knapp for å åpne et nytt dokument eller dialogvindu.

Åpne eksisterende filer

Knappen Åpne et dokument viser dialogvinduet >Åpne Fil.

Knappen Eksterne filer viser et Eksterne filer dialogvindauge for å åpne filer på eksterne serverer.

Klikk på Nylige dokumenter -knappen for å vise miniatyrbilder av de nyeste dokumentene du åpnet, i høyre side av vinduet. Hold musen over miniatyrbildet for å markere dokumentet. Vis et tips om dokumentplassering og vise et ikon øverst til høyre for å slette miniatyrbildet fra ruten og fra listen over nylige filer. Klikk på miniatyrbildet for å åpne dokumentet under.

Du kan fjerne et element fra Nylige dokumenter -listen ved å klikke på knappen øverst til høyre på ikonet. Selve dokumentet slettes ikke. Du kan fjerne alle elementene i Nylige dokumenter -listen ved å trykke på Nylige dokumenter rullegardinmenyen og velge Slett nylige dokumenter .

Jobbe med maler

Klikk på Maler -knappen for å vise maler for alle applikasjoner på høyre side av vinduet.

Klikk på nedpilen etter maler -knappen for å åpne en meny der du kan velge et filter for å vise maler etter applikasjonstype eller åpne Dialogbok for malbehandling .

Høyreklikk på en mal i høyre rute for å åpne en meny der du enten kan åpne malen for å opprette et nytt dokument basert på malen eller redigere malen selv.

Opprett:

Dokumentknappene åpner et nytt eksemplar av den valgte dokumenttypen.

utvidelser knappen åpner https://extensions.libreoffice.org/ siden, hvor du kan laste ned maler og tilleggsfunksjoner for LibreOffice.

note

Krypterte filer viser ikke et miniatyrbilde av innholdet.


Supporter oss!