Lime inn innhold i spesielle formater

Innhold som lagres til utklippstavlen kan limes inn i dokumentet ved å bruke forskjellige formater. I LibreOffice kan du velge hvordan innholdet skal settes inn ved hjelp av et dialogvindu eller en nedtrekksknapp.

Valgene som er tilgjengelig, er avhengig av innholdet på utklippstavlen.

I tekstdokument i Writer kan du lime inn uformatert tekst fra utklippstavlen ved å trykke + Shift + V.

Lime inn innholdet fra utklippstavlen ved hjelp av en knappemeny

1. Trykk på pilen rett til høyre for knappen Lim inn på standardverktøylinjen for å åpne menyen.

2. Velg ett av alternativene.

Hvis du ikke liker resultatet, kan du trykke på knappen Angre og eventuelt bruke et av de andre alternativene til å lime inn på nytt.

Sette inn innholdet på utklippstavlen ved hjelp av et dialogvindu

1. Velg Rediger → Lim inn utvalg.

2. Velg et av alternativene og trykk på OK.

Hvis du er i et regneark og innholdet på utklippstavlen er regnearkceller, vil dialogvinduet Lim inn utvalg se litt annerledes ut. Bruk dialogvinduet Lim inn utvalg til å kopiere celler ved hjelp av grunnleggende eller avanserte alternativer.