Dokumentstruktur

Alt innholdet i Navigator-vinduet blir her referert til som "kategorier", enten det er overskrifter, ark, tabeller, rammer, grafikk, OLE-objekter, seksjoner, hyperkoblinger, referanser, indekser, kommentarer eller tegneobjekter.

Navigatoren viser typer objekter i et dokument. Hvis et plustegn vises ved siden av en kategori, indikerer dette at minst et objekt av denne typen eksisterer. Hvis du hviler musepekeren på kategorienavnet, vises antall objekter i et utvidet tips.

Åpne en kategori ved å klikke på plusstegnet. Hvis du bare vil se oppføringene i en bestemt kategori, velg kategorien og klikk på Innholdsnavigasjonsvisning-ikonet. Inntil du klikker på ikonet igjen, vil bare objektene i denne kategorien vises.

Du kan feste dokumentstrukturvinduet til en hvilken som helst kant i dokumentet, eller gjøre det om til et flytende vindu (dobbeltklikk i et grått område). Når Dokumentstruktur vises som et flytende vindu, kan du endre størrelse på vinduet.