Relative og absolutte lenker

Når du setter inn hyperlenker, må du ta hensyn til to faktorer: Om du angir lenkene som relative eller absolutte når du lagrer, og om filen finnes.

warning

Når du holder musen over en hyperlenke viser et hjelpetips den absolutte referansen, siden LibreOffice bruker absolutte stinavn internt. Den fullstendige stien og adressen er bare synlig når du viser resultatet av HTML-eksporten ved å laste inn HTML-filen som «Tekst», eller når du åpner den i et skriveprogram.