Krasjrapporteringsverktøy

Verktøyet for krasjrapportering starter automatisk etter at et programkrasj oppstår.

Krasjrapporteringsverktøyet samler inn nødvendig informasjon som kan hjelpe programutviklerne med å forbedre koden, slik at denne feilen muligens kan unngås i senere versjoner. Hjelp oss med å forbedre programvaren og sende den genererte krasjrapporten.

Starter Krasjrapporteringsverktøyet

Ved de fleste programkrasj starter krasjrapporteringsverktøyet automatisk.

Forsendelse av krasjrapporten

Merk av i avmerkingsboksen hvis du vil starte LibreOffice på nytt i sikker modus. Klikk deretter påSend krasjrapport-knappen.

Hvis en krasjrapport blir sendt, vil en dialogboks gi en URL til rapporten. For å se rapporten, kopier URL-en og lim inn i en nettleser.

tip

Du får ikke svar på krasjrapporten. Hvis du trenger støtte, kan du gå tilFelleskapsassistanse for en oversikt over forskjellige muligheter.

Hvilke data blir sendt?

Krasjrapporten sender informasjon om feiltypen som forårsaket krasjen og prosessminneinnholdet på tidspunktet for krasjen. Minneinnholdet inkluderer: en liste over lastede biblioteker og deres versjonsnummer; en liste over gjeldende tråder med innholdet i deres stabelminne og prosessorregistertilstander. Minnesporet samles lokalt av standard systemverktøy: dbghelp.dll på Windows-systemer; klon (), ptrace () og /proc-katalog på Linux-systemer; Apples Crash Reporter på Mac-systemer.

Det sendes også informasjon om LibreOffice-versjonen, operativsystemets navn og versjon og databehandlingsmaskinvaren (CPU-type og funksjoner; total RAM-minnestørrelse; grafisk enhet og driver).

Krasjrapporten er anonym. Ingen identifikasjonsinformasjon blir sendt, og det sendes heller ikke noe dokumentinnhold. Rapportdataene blir sendt som en HTTP POST-forespørsel i flere deler.