Sender Dokumenter som E-post

Arbeider du i $[offisielt navn], kan du sende gjeldende dokument som e-postvedlegg.

1. Velg File - Send - E-post Dokument .

LibreOffice åpner ditt standard e-postprogram.

2. Skriv inn mottakeren, emnet og teksten du vil legge til i e-postprogrammet ditt, og send deretter e-posten.

tip

Hvis du vil sende e-posten til en mottaker som bare har programvare som ikke kan lese OpenDocument-formatet, kan du sende det gjeldende dokumentet i et ofte brukt proprietært format.
For et tekstdokument, velg File - Send - Email as Microsoft Word . For et regneark, velg Fil - Send - E-post som Microsoft Excel . Og for en presentasjon, velg File - Send - Email as Microsoft PowerPoint .
Hvis du vil sende dokumentet som en skrivebeskyttet fil, velger du File - Send -E-post som PDF .
Disse kommandoene endrer ikke din nåværende dokument. Bare en midlertidig kopi opprettes og sendes.