Legg til grafikk i galleriet

Du kan bruke dra og slipp til å kopiere et bilde fra et dokument, for eksempel en HTML-side, til galleriet.

1. Velg galleritemaet der du vil legge til bildet.

2. Plasser musepekeren over bildet, men ikke klikk på det.

3. Hvis pekeren endres til et håndsymbol, viser bildet til en hyperlenke. I så fall kan du klikke på bildet samtidig som du trykker for å velge bildet uten å åpne lenken det vises til.

Hvis pekeren ikke endres til et håndsymbol, kan du ganske enkelt klikke på bildet for å velge det.

4. Når bildet er merket, slipper du opp museknappen. Klikk igjen på bildet og hold museknappen inne i mer enn to sekunder. Bildet kopieres til internminnet.

5. Dra bildet til galleriet uten å slippe museknappen.