Sette inn data fra tekstdokumenter

Du kan sette inn tekst i andre dokumenttyper, for eksempel i regneark og presentasjoner. Merk at det er en forskjell mellom om teksten settes inn i en ramme, en regnearkcelle eller i disposisjonsbildet til en presentasjon.

Ikon Lim inn

Du kan velge formatet som brukes når du limer inn innhold fra utklippstavlen, ved å trykke på pilen ved siden av knappen Lim inn på standardverktøylinjen, eller ved å velge Rediger → Lim inn utvalg og deretter velge formatet du vil bruke.

Kopiere tekst med dra og slipp