Vise, feste og skjule vinduer

Noen av vinduene i LibreOffice, for eksempel Dokumentstruktur, kan festes. Vinduer av denne typen kan flyttes eller festes til en kant, og du kan endre størrelse på dem.

Feste og løsne vinduer

Du kan feste et vindu på en av disse måtene:

Du kan også bruke metodene som beskrives over, til å løsne et vindu som er festet.

Vise og skjule festede vinduer

Ikon

Klikk på knappen i kanten av det festede vinduet for å vise eller skjule det. Funksjonen for automatisk skjuling lar deg vise et skjult vindu midlertidig ved hjelp av knappen i kanten av vinduet. Det festede vinduet skjules igjen når du klikker i dokumentet.

note

Feste verktøylinjer og vinduer ved å bruke dra og slipp avhenger av systemets innstillinger for vindushåndtering. Du må sørge for at systemet viser innholdet i vinduet under flytting, istedet for kun å vise den ytre rammen.