Skriftforming

Skriftformingslinjen Äpnes nÄr du velger et skriftformingsobjekt.

Skriftformingsgalleri

Ikon Fontwork Galleri

Åpner Fontwork Galleriet hvor du kan velge en annen forhĂ„ndsvisning. Klikk OK for Ă„ bruke det nye settet med egenskaper pĂ„ Fontwork-objektet.

Skriftform

Ikon Fontwork Form

Åpner verktĂžylinjen for skriftforming. Trykk pĂ„ en form for Ă„ bruke denne pĂ„ alle valgte skriftformingsobjekter.

Skriftforming, lik bokstavhĂžyde

Ikon Fontwork Samme BokstavhĂžyde

Endrer bokstavhÞyden pÄ alle de valgte skriftformingsobjektene fra normal til samme hÞyde for alle objektene.

Skriftforming, justering

Ikon Fontwork Justering

Åpner dialogvinduet for justering av skriftforming.

Velg dette for Ä bruke justeringa pÄ de valgte skriftformingsobjektene.

Skriftforming, mellomrom mellom tegn

Ikon Fontwork Tegnavstand

Velg tegnavstandsverdiene som skal brukes pÄ Fontwork-objektet.

Egendefinert: Åpner Fontwork-tegnavstandsdialogen der du kan angi en ny tegnavstandsverdi.

Verdi: skriv inn Fontwork-tegnavstandsverdien.

SlÄ av/pÄ ekstrudering

Ikon SlÄ av/pÄ ekstrudering

SlÄr 3D-effektene pÄ og av for Fontwork-objektene.