Sidenummere

Du kan Ă„pne dialogvinduet Sidetall i Rapportbyggeren ved Ă„ velge Sett inn → Sidetall.

Tipsikon

Trykk Shift + F1 og pek med musa pÄ en skriveboks for Ä se hjelpeteksten for denne.

NÄr du klikker OK, blir et datafelt for sidenummerene satt inn. Hvis ingen topptekst eller bunntekst finnes, blir omrÄdet opprettet.

Du kan klikke datafeltet for Ä dra og slippe til en annen posisjon innen det samme omrÄdet, eller redigere egenskapene i vinduet Egenskaper.