Legg til felt til rapport

Vinduet Legg til felt hjelper deg med Ă„ sette inn tabelloppfĂžringene i rapporten.

For Ă„ bruke denne funksjonen

Vinduet Legg til felt vises automatisk nÄr du har valgt et bord i Innhold-boksen og forlater boksen.

VelgVis - Legg til Feltt.

Legg til felt

Klikk pÄ Legg til felt ikonet pÄ verktÞylinjen.

1. Velg feltet i dialogboksen Legg til felt og klikk Sett inn . Du kan velge flerefelt felt som trykker pÄ -tasten mens du klikker pÄ feltnavnet eller ved hjelp av Shift-tasten mens du trykker pÄ museknappen. Klikk Sett inn i verktÞylinjen for Ä legge til feltene i rapporten.

2. Dra og slipp feltnavnene en etter en fra vinduet Legg til felt i omrÄdet Detalj i rapporten. Plasser feltene som du liker. Bruk ikonene i verktÞylinja for Ä justere feltene.

Det er ikke mulig Ä overlappe feltene. Hvis du slipper et tabellfelt pÄ Detalj-omrÄdet, blir det satt inn en etikett og en tekstboks.

3. Du kan ogsÄ sette inn tekst som skal vÊre den samme pÄ alle sidene i rapporten. Klikk pÄ ikonet «Etikettfelt»Ikon og dra et rektangel i omrÄdet for topptekst eller bunntekst. Rediger egenskapene for etiketten slik at han viser den Þnskede teksten.

Sorterer feltnavn

Sorter Stigende

Sorter navn i stigende rekkefĂžlge.

Sorter fallende

Sortern navn i fallende ordning.

Tilbakestill sortering

Gjenopprett opprinnelig sortering