Kopier tabell

Du kan kopiere en tabell ved å dra og slippe tabellen på tabellområdet i et databasefilvindu. Dialogvinduet Kopier tabell vises.

Tabellnavn

Gi kopien et navn. Noen databaser vil bare godta navn med åtte eller færre tegn.

Tilvalg

Definisjon og data

Lag en 1:1-kopi av databasetabellen. Tabellområdene og alle data blir kopiert. Tabellområdene inkluderer tabellstrukturen og tabellformatet fra ulike datafelter, samt egenskaper for spesialfelter. Feltinnholdet gir dataene.

Definisjon

Kopierer bare tabelldefinisjonen og ikke de tilh√łrende dataene.

Som tabellvisning

Hvis databasen st√łtter visning, du kan bare velge dette alternativet n√•r en sp√łrring blir kopiert i en tabellplassholder. Dette alternativet lar deg se og redigere en sp√łrring som ved en normal tabellvisning. Tabellen vil bli filtrert i visningen med SQL-kommandoen ¬ęSelect¬Ľ.

Legg til data

Legger til data fra den tabellen som skal kopieres til en eksisterende tabell.

Tabelldefinisjonen m√• v√¶re n√łyaktig den samme for at data skal bli kopiert. Data kan ikke kopieres hvis et datafelt i m√•ltabellen har et annet format enn datefeltet i kildetabellen.

Sammenlign datafeltnavnene i dialogvinduet Kopier tabell på sidenBruk kolonner.

Hvis dataene ikke kan legges ved, vil du se en liste i dialogvinduet Kolonneinformasjon med felter som har data som ikke kan kopieres. Hvis du bekrefter i dialogvinduet med ¬ęOK¬Ľ vil bare de dataene som ikke vises i lista bli lagt ved.

Merknadsikon

Hvis feltene i måltabellen har en mindre feltlengde enn i kildetabellen når data blir lagt til, vil kildedatafeltene automatisk bli beskåret så de svarer til feltlengdene i måltabellen.


Opprett prim√¶rn√łkkel

Genererer automatisk et prim√¶rn√łkkeldatafelt og fyller det ut med verdier. Sidan en prim√¶rn√łkkel alltid m√• v√¶re tilgjengelig for √• kunne redigere tabellen, m√• du alltid bruke dette feltet.

Navn

Gi navn til prim√¶rn√łkkelen som ble opprettet. Dette navnet er valgfritt.

Neste side

Supporter oss!