Få hjelp

Du kan finne støtte på LibreOffice-nettstedet .

For en oversikt over gjeldende støttetjenester, se Readme -filen i LibreOffice-mappen.

Lokaliseringsprosjekter

Lokaliseringsprosjektene i LibreOffice tilbyr støttesider på forskjellige språk. Finn en oversikt over morsmålsprosjektene på LibreOffice nettsted . Du kan finne engelskspråklig hjelp og støtte på LibreOffice nettsted .

E-postlister

Spør om LibreOffice, finn hjelp av frivillige og diskuter emner på de offentlige postlistene. Du kan finne mange generelle og spesialiserte adresselister på% PRODUCTNAME-nettstedet på www.libreoffice.org .

Forum

Du kan få tilgang til nettfora for å stille og svare på spørsmål om LibreOffice. Velg Hjelp - Få hjelp online for å få tilgang til forumet på språket ditt.

Sikkerhet

Hvis du er bekymret for sikkerhetsproblemer ved bruk av denne programvaren, kan du kontakte utviklerne påoffentlig e-postliste. Hvis du vil diskutere problemer med andre brukere, kan du sende en e-post til den offentlige postlistenusers@global.libreoffice.org.

Nedlastinger

Du kan laste ned den seneste versjonen av LibreOffice påwww.libreoffice.org/download/.

Dokumentasjon

Du kan laste ned dokumentasjon som PDF-filer, instruksjonsveiledninger og guider fra LibreOffice-dokumentasjonsnettstedet på dokumentation.libreoffice.org . Du kan også få tilgang til dokumentasjonsnettstedet som velger menyen Hjelp - Brukerhåndbøker .

Delta og gi tilbake

Hvis du vil delta aktivt i det verdsomspennende LibreOffice-fellesskapet, så er du hjertelig velkommen til å gi tilbakemeldinger, diskutere funksjoner, foreslå forbedringer eller bidra med en artikkel i ofte stilte spørsmål (FAQ), i instruksjonene eller i brukerhåndboka. Du kan også lage dine egen undervisningsvideo osv.

Besøk siden Involver degsiden og følg derifra de ulike lenkene for bidragsytere.