Sikkerhet

Angir sikkerhetsalternativene for den eksporterte PDF-filen.

For å bruke denne funksjonen …

Velg kategorien Fil - Eksporter som - Eksporter som PDF - Sikkerhet.

Sikkerhetsdialog for PDF Eksportalternativer.

note

Begrensningene for dokumenttillatelse satt av passord vil bare bli observert av PDF-lesere som er kompatible med versjon 1.5 av formatet. I eldre PDF-lesere kan derfor begrensningene ikke ha noen effekt.

Angi passord

Klikk for å åpne en dialogboks der du skriver inn passordene.

Du kan angi et passord som er nødvendig for å se PDF-en. Du kan angi et valgfritt passord som lar personen som ser på PDF-en redigere og/eller skrive ut dokumentet.

Utskrift

Ikke tillatt

Utskrift av dokumentet er ikke tillatt.

Lav oppløsning (150 dpi)

Dokumentet kan bare skrives ut i lav oppløsning (150 dpi). Ikke alle PDF-lesere følger denne innstillingen.

Høy oppløsning

Dokumentet kan skrives ut i høy oppløsning.

Endringer

Ikke tillatt

Ingen endringer av innholdet er tillatt.

Sette inn, slette og rotere sider

Bare innsetting, sletting og rotering av sider er tillatt.

Fylle ut skjemafelt

Bare utfylling av skjemafelt er tillatt.

Kommenterer, fyller ut skjemafelt

Bare kommentere og fylle ut skjemafelt er tillatt.

Alle unntatt uttrekkssider

Alle endringer er tillatt, bortsett fra å trekke ut sider.

Innhold

Aktiver kopiering av innhold

Velg for å aktivere kopiering av innhold til utklippstavlen.

Aktiver teksttilgang for tilgjengelighetsverktøy

Velg for å aktivere teksttilgang for tilgjengelighetsverktøy.