Lenker

Spesifiser hvordan du eksporterer bokmerker, dokumentreferanser og hyperkoblinger i dokumentet.

Alle hyperkoblinger i LibreOffice-dokumentet eksporteres automatisk til PDF-dokumentet.

For å bruke denne funksjonen …

Velg kategorien Fil - Eksporter som - Eksporter som PDF - Lenker.

PDF eksportkoblinger Alternativer, Dialog

Generelt

Eksporter bokmerker som navngitte destinasjoner

Aktiver avmerkingsboksen for å eksportere bokmerker i dokumentet som navngitte destinasjoner i PDF-dokumentet. Destinasjonene tilsvarer plasseringen av bokmerkene dine. Bruk disse destinasjonene til å lage URL-koblinger som peker til disse stedene i PDF-dokumentet.

Konverter dokumentreferanser til PDF-mål

Aktiver denne avmerkingsboksen for å konvertere URL-ene som refererer til andre ODF-filer til PDF-filer med samme navn. I referanse-URL-ene konverteres utvidelsene .odt, .odp, .ods, .odg og .odm til utvidelsen .pdf.

Eksporter URL-er i relativt til filsystemet

Aktiver denne avmerkingsboksen for å eksportere URL-er til andre dokumenter som relative URL-er i filsystemet. Se "relative hyperlenker" i hjelpen.

Linker på tvers av dokumenter

Spesifiser hvordan hyperkoblinger skal håndteres fra PDF-filen til andre filer.

Standard modus

Koblinger fra PDF-dokumentet til andre dokumenter vil bli behandlet slik det er spesifisert i operativsystemet ditt.

Åpne med PDF-leserapplikasjon

Linker på tvers av dokumenter åpnes med PDF-leserprogrammet som viser dokumentet. PDF-leserapplikasjonen må kunne håndtere den angitte filtypen inne i hyperlenken.

Åpne med nettleser

Linker på tvers av dokumenter åpnes med nettleseren. Nettleseren må kunne håndtere den angitte filtypen inne i hyperlenken.