Skrift

Bygg inn dokumentfonter i gjeldende fil.

For å bruke denne funksjonen …

Velg kategorien Fil - Egenskaper - Skrift.

Innbygging av font

Merk av denne boksen for å bygge inn dokumentfonter i dokumentfilen, for portabilitet mellom ulike datasystemer. Dokumentet med innebygde fonter har en større størrelse og fontene brukes på måldatamaskinen for bedre gjengivelse av dokumentoppsettet.

Vurder å bygge inn fonter når dokumentet bruker sjeldne eller egendefinerte skrifter som ikke er generelt tilgjengelige på andre datamaskiner.

warning

Skriftlisenser kan begrense innebygging av fonter i dokumenter. Skriftfiler inneholder flagg som indikerer om og hvordan de kan bygges inn i en dokumentfil. LibreOffice analyserer disse flaggene og bestemmer om og hvordan det kan bygges inn i en dokumentfil, og når du åpner et dokument som inneholder innebygde fonter, vil det også se på disse flaggene for å avgjøre om og hvordan et dokument kan vises eller redigeres.