Se etter oppdateringer

Leter etter tilgjengelig oppdateringer til din versjon av LibreOffice. Hvis en nyere versjon er tilgjengelig, kan du kan velge å laste ned oppdateringen. Etter nedlastingen kan du installere oppdateringen hvis du har skriverettigheter i installasjonsmappen.

Når nedlastingen begynner, får du se en statuslinje og tre knapper i dialogvinduet. Du kan sette nedlastingen på pause og fortsette ved å velge «Pause» og «Fortsett». Velg «Avbryt» for å avbryte nedlastingen og slette den til dels overførte filen.

Som standard vil nedlastinger lagres på skrivebordet ditt. Du kan endre mappen der den nedlastede filen skal lagres i - LibreOffice - Online oppdatering.

Når nedlastingen er ferdig, kan du velge Installer for å begynne å installere oppdateringen. Et vindu vil be om bekreftelse; der kan du velge å lukke LibreOffice.

Merknadsikon

I noen operativsystemer kan det være nødvendig å åpne nedlastingsmappen, pakke ut den nedlastede filen og starte oppsettsskriptet.

Etter at du har installert oppdateringen kan du slette den nedlastede filen for å spare diskplass.