Se etter oppdateringer

Du kan se etter oppdateringer manuelt eller automatisk.

Merknadsikon

Når programmet leter etter oppdateringer, vil det også se etter oppdateringer for alle installerte utvidelser.

Velg Hjelp - Se etter oppdateringer for å sjekke manuelt.

Du kan deaktivere eller aktivere den automatiske sjekken i - LibreOffice - Nettoppdatering.

Du får opp dialogvinudet Se etter oppdateringer med informasjon om nettoppdatering av LibreOffice.

1. Aktivere en Internettforbindelse for LibreOffice.

Hvis du trenger en proxy-server, skriv inn proxy-innstillingene i - Internett - Proxy.

2. Velg Se etter oppdateringer for åse om en nyere versjon av kontorpakken er tilgjengelig.

Hvis en nyere versjon er tilgjengelig og LibreOffice ikke er satt opptil å laste dem ned automatisk, kan du velge en av de følgende handlingene:

Hvis LibreOffice er satt opp til å overføre filene automatisk, begynner nedlastingen umiddelbart. Nedlastingen fortsetter selv om du minimerer dialogvinduet.

Hvis automatiske nedlastinger er deaktivert, start nedlastingen manuelt.

Hvis ingen oppdateringer ble funnet, kan du lukke dialogvinduet.

Advarselsikon

Du trenger administratorrettigheter for å oppdatere LibreOffice.