Oppdatere utvidelser

Klikk Se etter oppdateringer-knappen i utvidelsesdialogboksen for å se etter oppdateringer på nettet for alle installerte utvidelser. For å se etter nettoppdateringer for bare den valgte utvidelsen, høyreklikk for å åpne kontekstmenyen, og velg Oppdater.

For å bruke denne funksjonen …

Velg Verktøy - Utvidelser, klikk Se etter oppdateringer-knappen.

Når du klikker på Se etter oppdateringer-knappen eller velger kommandoen Oppdater, vises dialogboksen for utvidelsesoppdatering og sjekk for tilgjengelighet av oppdateringer starter umiddelbart.

Mens programmet ser etter oppdateringer, vises en framdriftsviser. Vent på beskjeder i vinduet eller velg «Avbryt» for å avbryte søket etter oppdateringer.

Hvis ingen oppdateringer er tilgjengelige, får du en beskjed om at det ikke er noen oppdateringer. Lukk dialogvinduet.

Hvis det finnes oppdateringer, kan oppdateringene bli installert automatisk, eller så må du bekrefte det:

Dialogen for oppdatering av utvidelser kan inneholde utvidelser som ikke kan velges, og altså kan ikke automatiske oppdateringer utføres.

Når du trykker Installer, vises vinduet for nedlasting og installering.

Alle utvidelser som kan lastes ned direkte, er nå lastet ned. Framgangen vises i vinduet «Nedlasting og installering». Hvis en utvidelse ikke kan overføres, vises en beskjed. Handlingen fortsetter for øvrige utvidelser.

Noen utvidelser kan være merket med uttrykket "nettleserbasert oppdatering". Disse utvidelsene kan ikke lastes ned av dialogboksen Utvidelser. En nettleser må åpnes for å laste ned utvidelsesoppdateringen fra et bestemt nettsted. Dette nettstedet kan kreve flere brukerinteraksjoner for å laste ned utvidelsen. Etter nedlasting må du installere utvidelsen manuelt, for eksempel ved å dobbeltklikke på utvidelsens ikon i en filleser.

For utvidelser merket som "nettleserbasert oppdatering", vil utvidelsesdialogen åpne nettleseren din på det respektive nettstedet. Dette skjer når du lukker dialogboksen etter å ha lastet ned eventuelle andre utvidelsesoppdateringer. Hvis det ikke er noen utvidelser som kan lastes ned direkte, startes nettleseren umiddelbart.

Når den siste utvidelsen er lastet ned, begynner installasjonen. Først fjernes alle eksisterende utvidelser som det er blitt lastet ned oppdateringer for. Deretter installeres de oppdaterte utvidelsene. Hvis det oppstår feil, vises en feilmelding, men installasjonen fortsetter.

Hvis alle oppdateringer er ferdig behandlet, viser dialogen Hent og installer, at den er ferdig. Du kan avbryte prosessen ved å trykke påAvbryt oppdatering.

Vis alle oppdateringer

Som standard vises bare de nedlastbare utvidelsene i dialogboksen. Merk Vis alle oppdateringer for å se andre utvidelser og feilmeldinger.