Tastatur

Tildel eller rediger hurtigtaster for LibreOffice-kommandoer eller LibreOffice Basic-makroer.

For å bruke denne funksjonen …

Choose Tools - Customize - Keyboard tab. A document must be opened.

Du kan tildele eller redigere hurtigtaster for gjeldende program, eller for alle LibreOffice-programmer.

To assign or modify a shortcut key: select a command in the Function list, select the key combination to be assigned in the Shortcut Keys list, then click Modify.

If the selected function already has a shortcut key, it is displayed in the Keys list. It is possible to assign the same function to more than one key.

note

Unngå å tildele hurtigtaster som er i bruk av operativsystemet ditt.

Hurtigtaster

Lists the shortcut keys and the associated commands.

Funksjoner

Lister opp funksjonskategoriene og LibreOffice-funksjonene som du kan tildele hurtigtaster til.

Kategori

Lister opp de tilgjengelige funksjonskategoriene. Du kan tildele hurtigtaster til stiler ved å åpne kategorien «Stiler».

Funksjon

Lists functions that can be assigned to a shortcut key.

Taster

Vis hurtigtastene som er tilordnet den funksjonen som er valgt.

LibreOffice

Viser hurtigtaster som er vanlige i alle LibreOffice-programmene.

Viser hurtigtaster for dette LibreOffice-programmet.

Endre

Tilordne den tastekombinasjonen du har valgt i lista over hurtigtaster til kommandoen du har valgt i Funksjonslista.

Delete

Slett de valgte elementene uten å be om bekreftelse.

Last inn

Erstatt oppsettet av hurtigtaster med et som er lagret fra før.

Lagre

Lagre oppsettet av hurtigtaster slik at de kan hentes inn senere.

Nullstill

Gjenoppretter standardverdier for endrede verdier.