Customize

Tilpasser LibreOffice menyer, kontekstmenyer, hurtigtaster, verktøylinjer og makrotilordninger til hendelser.

For å bruke denne funksjonen …

Fra menylinjen:

Velg Verktøy → Tilpass

Fra grensesnittet med faner:

On the top right menu (☰), choose Customize.

Du kan tilpasse hurtigtaster og makrotildelinger for det gjeldende programmet, eller for alle LibreOffice-programmer.

Du kan også lagre og åpne tilpassede meny-, hurtigtast-, og verktøylinjeinnstillinger.

Menyer

Lar deg tilpasse LibreOffice-menyer for alle moduler.

Verktøylinjer

Lar deg tilpasse LibreOffice verktøylinjer.

Kontekstmenyer

Lar deg tilpasse LibreOffice kontekstmenyer for alle moduler.

Tastatur

Tildel eller rediger hurtigtaster for LibreOffice-kommandoer eller LibreOffice Basic-makroer.

Hendelser

Tilordner makroer til programhendelser. Den tilordnede makroen kjører automatisk hver gang den valgte hendelsen inntreffer.