LibreOffice Basic Bibliotek Organiserer

Dialogen lar deg organisere LibreOffice-moduler og dialoger i biblioteker. Du kan også importere og eksportere Basic-biblioteker til filer eller utvidelser.

For å bruke denne funksjonen …

Fra menylinjen:

Velg Verktøy - Makroer - Organiser makroer - Grunnleggende,
klikk på Arrangør-knappen.

Modul- og dialogfanesider

Lar deg administrere moduler eller dialogbokser.

Modul eller Dialog

Lister opp eksisterende moduler eller dialogbokser.

Redigere

Åpner den valgte modulen eller dialogboksen for redigering.

Ny (modul)

Åpner redigeringsprogrammet og oppretter en ny modul.

Ny (dialog)

Åpner redigeringsprogrammet og oppretter en ny dialogboks.

Fanen Biblioteker

Lar deg administrere makrobibliotekene for gjeldende applikasjon og eventuelle åpne dokumenter.

Plassering

Velg programmet eller dokumentet som inneholder makrobibliotekene du vil organisere.

Biliotek

Lister opp de eksisterende makrobibliotekene for gjeldende applikasjon og eventuelle åpne dokumenter.

Redigere

Åpner LibreOffice Basic-editoren slik at du kan endre det valgte biblioteket.

Passord

Tildeler eller redigerer passordet for det valgte biblioteket .

Ny

Oppretter et nytt bibliotek.

Navn

Skriv inn et navn for det nye biblioteket eller modulen.

Importer

Finn LibreOffice Basic-biblioteket som du vil legge til i gjeldende liste, og klikk deretter Åpne.

Eksporter

Åpner en dialogboks for å eksportere det valgte biblioteket enten som en utvidelse eller som et Basic bibliotek.

Slett

Slett det valgte elementet eller elementene etter bekreftelse.

Lukk

Lukk dialogvinduet og lagre alle endringene.