Tilpass

Angir formateringsalternativene for ordnede eller usorterte lister. Hvis du vil, kan du bruke formatering pÄ individuelle nivÄer i listehierarkiet.

For Ă„ bruke denne funksjonen

Velg Format - Kulepunkter og nummerering.

Velg nivÄet du vil endre, og angi formateringen du vil bruke.

NivÄ

Velg hvilke nivÄ du vil sette opp formatering for. Det valgte nivÄet blir framhevet i forhÄndsvisningen.

Nummerering

Tall

Velg et nummereringstype for de valgte nivÄene.

Utvalg

Beskrivelse

1, 2, 3,

Arabiske tall

A, B, C,

Store bokstaver

a, b, c,

SmÄ bokstaver

I, II, III,

Romertall (store bokstaver)

i, ii, iii,

Romertall (smÄ bokstaver)

1ste, 2ndr, 3dje, ...

Ordningstall

En to tre, ...

Kardinaltall

A,
 AA,
 AAA,

Alfabetisk nummerering med store bokstaver

a,
 aa,
 aaa,

Alfabetisk nummerering med smÄ bokstaver

Punkt

Legger til et tegnpunkt pÄ begynnelsen av en linje. Velg dette alternativet, bruk rullegardinmenyen Tegnstil for Ä velge kuletegnstilen, og trykk deretter pÄ Velg-knappen for Ä Äpne spesialtegndialogen for Ä velge punkttegn. .

Grafikk

Viser et bilde for kulen. Velg dette alternativet, og klikk deretter Velg for Ă„ finne bildefilen du vil bruke. Bildet blir innebygd i dokumentet.

Lenkede bilder

Viser et bilde for kulen. Velg dette alternativet, og klikk deretter Velg for Ă„ finne bildefilen du vil bruke. Bildet blir satt inn som en lenke til bildefilen.

Ingen

Gjelder ikke nummereringsrekkefĂžlge

Tilgjengeligheten av fĂžlgende felt avhenger av nummereringstypen du velger i Nummer-boksen.

Start pÄ

Skriv inn et nytt nummer som gjeldende nivÄ skal starte nummereringa pÄ.

FĂžr

Skriv inn et tegn eller en tekst som skal stÄ fÞr numrene i listen.

Etter

Skriv inn et tegn eller teksten som skal vises bak nummeret i listen. Hvis du vil lage en sortert liste som bruker stilen "1.)", skriv inn ".)" i denne boksen.

Alternativer for bilder:

Grafikk

Velg et bilde eller finn stien til det bildet du vil bruke som punkttegn.

Bredde

Skriv inn bredden pÄ bildet.

HĂžyde

Skriv inn hÞyden pÄ bildet.

Behold stĂžrrelsesforhold

Behold stÞrrelsesforholdet pÄ bildet.

Justering

Velg hvordan bildet skal plasseres.