Disposisjon

Viser de forskjellige formatene du kan bruke på en hierarkisk liste. LibreOffice støtter opptil ni disposisjonsnivåer i et listehierarki.

For å bruke denne funksjonen …

Open the Bullets and Numbering dialog, select Outline.

Fra menylinjen:

Open Format - Paragraph - Outline & List, click on Edit Style - Outline tab.

Fra sidefeltet:

Open Styles () - List Styles - context menu of an entry - choose New/Edit Style - Outline tab.

Open Styles () - Paragraph Styles, context menu of an entry - choose New/Edit Style - Outline & List, click on Edit Style - Outline tab.

Utvalg

Klikk disposisjonsformatet du vil bruke.