Disposisjon

Viser de forskjellige formatene du kan bruke på en hierarkisk liste. LibreOffice støtter opptil ni disposisjonsnivåer i et listehierarki.

For å bruke denne funksjonen …

Åpne Kulepunkter og nummerering dialogboksen, velg Disposisjon.

Fra menylinjen:

Åpne Format - Avsnitt - Disposisjon og liste, klikk på Rediger stil - Disposisjon-fanen.

Fra sidefeltet:

Åpne Stiler () - Listestiler - kontekstmeny for en oppføring - velg kategorien Ny/Rediger stil - Disposisjon.

Åpne Stiler () - Avsnittsstiler, kontekstmeny for en oppføring - velg Ny/Rediger stil - Disposisjon og liste, klikk på Rediger Stil - kategorien Disposisjon.

Utvalg

Klikk disposisjonsformatet du vil bruke.