Sprettoppmenyen for autoretting

For å få tilgang til denne menyen, høyreklikk på et feilstavet ord i dokumentet. For å se de feilstavede ordene i dokumentet ditt, velg Verktøy - Automatisk stavekontroll.

<Erstatningsforslag>

Trykk på ordet for å bytte ut det framhevede ordet for denne økta. Bruk undermenyen til autoretting hvis du vil bytte ut ordet permanent.

Staving

Åpner Stavning-dialogen.

Legg til

Legger det uthevede ordet til en brukerdefinert ordbok.

Ignorer alle

Ignorerer alle forekomster av det uthevede ordet i gjeldende dokument.

Autoretting

Trykk på et ord i listen for å alltid erstatte det framhevede ordet med dette. Ordparet blir lagret i erstatningstabellen under «Verktøy → Autoretting → Erstatt».

Ordet er på <name of language>

Endre språkinnstillingene for det markerte ordet hvis ordet finnes i en annen ordliste.

Avsnittet er på<name of language>

Endre språkinnstillingene for avsnittet som inneholder det markerte ordet, hvis ordet finnes i en annen ordliste.