Autoretting

Angi alternativene for automatisk Ă„ erstatte tekst mens du skriver.

For Ă„ bruke denne funksjonen

Velg VerktĂžy - Alternativer for autokorrektur.

For Ä bruke en autokorrektur-regel, skriv inn den forhÄndsdefinerte teksten i dokumentet og trykk pÄ mellomrom.

Erstatt

Rediger erstatningstabellen for automatisk retting eller erstatning av skrivefeil eller forkortelser i dokumentet.

Unntak

Skriv inn hvilke forkortelser eller bokstavkombinasjoner du ikke vil at LibreOffice skal rette automatisk.

Alternativer

Angi alternativene for automatisk retting av skrivefeil mens du skriver og trykk OK.

Regionale innstillinger

Spesifiser alternativene for autokorrektur for anfÞrselstegn og for alternativer som er spesifikke for tekstens sprÄk.

Dialogknapper

Tilbakestill

Tilbakestiller endrede verdier

Avbryt

Lukker dialogvindauet og avbryter alle endringene.

OK

Lagrer alle endringene og lukker dialogvinduet.