AutoCorrect Options

Angi alternativene for automatisk å erstatte tekst mens du skriver.

For å bruke denne funksjonen …

Velg Verktøy - Alternativer for autokorrektur.

For å bruke en autokorrektur-regel, skriv inn den forhåndsdefinerte teksten i dokumentet og trykk på mellomrom.

Erstatt

Rediger erstatningstabellen for automatisk retting eller erstatning av skrivefeil eller forkortelser i dokumentet.

Unntak

Skriv inn hvilke forkortelser eller bokstavkombinasjoner du ikke vil at LibreOffice skal rette automatisk.

Alternativer

Angi alternativene for automatisk retting av skrivefeil mens du skriver og trykk OK.

Regionale innstillinger

Spesifiser alternativene for autokorrektur for anførselstegn og for alternativer som er spesifikke for tekstens språk.

Dialogknapper

Tilbakestill

Tilbakestiller endrede verdier

Avbryt

Lukker dialogvindauet og avbryter alle endringene.

OK

Lagrer alle endringene og lukker dialogvinduet.