Rediger ordbok

Rediger vilkårene for kinesiske konvertering.

For å bruke denne funksjonen …

Velg Verktøy → Språk → Kinesisk oversettelse og trykk på knappen Rediger. (Støtte for asiatiske språk må være aktivert)

Merknadsikon

Du kan bruke denne dialogboksen til å redigere, legge til eller slette oppføringer fra konverteringsordboken. Filstinavnet for konverteringsordboken er user/wordbook/commonterms.ctd. Du kan ikke slette standardoppføringene i denne filen.

Traditionell kinesisk til forenklet kinesisk

Konverterer tradisjonell kinesisk til forenklet kinesisk.

Forenklet kinesisk til tradisjonell kinesisk

Konverterer forenklet kinesisk til tradisjonell kinesisk.

Omvendt tilordning

Legg automatisk til den omvendte tilordningen i listen for hver endring du fører opp.

Uttrykk

Skriv inn den teksten du vil erstatte med det tilknyttede uttrykket

Tilordning

Skriv inn teksten du vil bytte ut uttrykket med.

Egenskap

Klassifiserer det valgte uttrykket.

Legg til

Legger til begrepet i konverteringsordboken. Hvis begrepet allerede finnes i ordboken, får det nye begrepet forrang.

Endre

Lagre den endrede oppføringen i databasefilen.

Slett

Slett den valgte egne oppføringen fra ordboka.