Språk

Åpner en undermeny der du kan velge språkbestemte kommandoer.

For å bruke denne funksjonen …

Fra menylinjen:

Velg Verktøy - Språk.

Fra grensesnittet med faner:

Velg en av språkkommandoene på Gjennomgang-menyen i kategorien Gjennomgang.

Fra verktøylinjer:

Ikon Administrer språk

Håndter Språk

Hangul/Hanja-omgjøring

Konverterer den valgte koreanske teksten fra Hangul til Hanja eller fra Hanja til Hangul. Menykommandoen kan bare a ropes hvis du aktiverer støtte for asiatisk språk under - Språk og lokale innstillinger - Generelt, og hvis en tekst formatert på koreansk er valgt.

Kinesisk konvertering

Konverterer den valgte kinesiske teksten fra det ene kinesiske skriftsystemet til det andre. Hvis ingen tekst er valgt, blir hele dokumentet konvertert. Du kan bare bruke denne kommandoen hvis du aktiverer støtte for asiatisk språk i - Språk og lokale innstillinger - Generelt.

Synonymordbok

Åpner en dialogboks for å erstatte det gjeldende ordet med et synonym eller en relatert term.

Hent flere ordlister fra Internett

Åpne nettsiden for ordlisteutvidelser i nettleseren.