Bilde

Velg et bilde du vil bruke som fyllbilde, eller legg til ditt eget bildemĂžnster.

For Ă„ bruke denne funksjonen

Velg Format - OmrÄde - Bilde-fanen.

Bilde

Viser tilgjengelige bilder. Du kan ogsÄ importere bilder.

For Ă„ gi nytt navn til et bilde, velg bildet, hĂžyreklikk og velg Gi nytt navn. For Ă„ slette et bilde, velg bildet, hĂžyreklikk og velg Slett.

Legg til/importer

Finn bildet du vil importere, og klikk deretter Åpne. Bildet legges til pĂ„ slutten av listen over tilgjengelige bilder.

note

Importerte bilder lagres i brukerprofilen din og kan brukes i andre dokumenter.

Alternativer

Stil

StĂžrrelse

StÞrrelse pÄ flisene og tilpasset stÞrrelse.

Posisjon

Velg forankringsposisjonen til bildet innenfor objektomrÄdet.

Plassering av flis

Flisforskyvning

Velg flisforskyvningen i rader eller kolonner. Bruk spin-knappen for Ă„ spesifisere offset-verdien.

ForhÄndsvis felt

Viser en forhÄndsvisning av det gjeldende valget.