Bilde

Velg et bilde du vil bruke som fyllbilde, eller legg til ditt eget bildemønster.

For å bruke denne funksjonen …

Velg Format - Område - Bilde-fanen.

Bilde

Viser tilgjengelige bilder. Du kan også importere bilder.

For å gi nytt navn til et bilde, velg bildet, høyreklikk og velg Gi nytt navn. For å slette et bilde, velg bildet, høyreklikk og velg Slett.

Legg til/importer

Finn bildet du vil importere, og klikk deretter Åpne. Bildet legges til på slutten av listen over tilgjengelige bilder.

note

Importerte bilder lagres i brukerprofilen din og kan brukes i andre dokumenter.

Alternativer

Stil

Størrelse

Størrelse på flisene og tilpasset størrelse.

Posisjon

Velg forankringsposisjonen til bildet innenfor objektområdet.

Plassering av flis

Flisforskyvning

Velg flisforskyvningen i rader eller kolonner. Bruk spin-knappen for å spesifisere offset-verdien.

Forhåndsvis felt

Viser en forhåndsvisning av det gjeldende valget.