Skravering

Angi egenskapene til et skraveringsm√łnster, eller lagre et nytt skraveringsm√łnster.

For å bruke denne funksjonen …

VelgFormat - 3 Område - Strekigfanen.

- Hatch fanen.

Skravering

Viser tilgjengelige skraveringsm√łnstre. Du kan ogs√• endre eller lage ditt eget skraveringsm√łnster.

note

For √• gi nytt navn til et skraveringsm√łnster, velg m√łnsteret, h√łyreklikk og velg Gi nytt navn. For √• slette et skraveringsm√łnster, velg m√łnsteret, h√łyreklikk og velg Slett.

Legg til

Legg til et selvvalgt skraveringsm√łnster i listen. Angi egenskapene til skraveringsm√łnstret og trykk p√• denne knappen.

Endre

Kopierer egenskapene fra det gjeldende skraveringsm√łnstret til det skraveringsm√łnstret som er valgt. Hvis du vil kan m√łnsteret lagres under et eget navn.

Alternativer

Angi eller endre et skraveringsm√łnster.

Avstand

Angi hvor stor avstand du vil ha mellom linjene i skraveringsm√łnstret.

Vinkel

Skriv inn vinkelen p√• linjene i skraveringsm√łnstret. Du kan ogs√• bruke boksen med himmelretninger for √• velge vinkel.

Linjetype

Angi hva slags linjer som skal brukes på skraveringa.

Linjefarge

Velg hvilken farge som skal brukes på linjene i skraveringa.

Bakgrunnsfarge

For å bruke en bakgrunnsfarge, velg Bakgrunnsfarge-boksen og velg deretter en farge.

Forhåndsvisning

Viser en forhåndsvisning av det gjeldende valget.