Skravering

Angi egenskapene til et skraveringsmønster, eller lagre et nytt skraveringsmønster.

For å bruke denne funksjonen …

VelgFormat - 3 Område - Strekigfanen.

- Hatch fanen.

Skravering

Viser tilgjengelige skraveringsmønstre. Du kan også endre eller lage ditt eget skraveringsmønster.

note

For å gi nytt navn til et skraveringsmønster, velg mønsteret, høyreklikk og velg Gi nytt navn. For å slette et skraveringsmønster, velg mønsteret, høyreklikk og velg Slett.

Legg til

Legg til et selvvalgt skraveringsmønster i listen. Angi egenskapene til skraveringsmønstret og trykk på denne knappen.

Endre

Kopierer egenskapene fra det gjeldende skraveringsmønstret til det skraveringsmønstret som er valgt. Hvis du vil kan mønsteret lagres under et eget navn.

Alternativer

Angi eller endre et skraveringsmønster.

Avstand

Angi hvor stor avstand du vil ha mellom linjene i skraveringsmønstret.

Vinkel

Skriv inn vinkelen på linjene i skraveringsmønstret. Du kan også bruke boksen med himmelretninger for å velge vinkel.

Linjetype

Angi hva slags linjer som skal brukes på skraveringa.

Linjefarge

Velg hvilken farge som skal brukes på linjene i skraveringa.

Bakgrunnsfarge

For å bruke en bakgrunnsfarge, velg Bakgrunnsfarge-boksen og velg deretter en farge.

Forhåndsvisning

Viser en forhåndsvisning av det gjeldende valget.