Farger

Velg en farge du vil bruke, lagre gjeldende fargeliste eller last inn en annen fargeliste.

For å bruke denne funksjonen …

Trykk på Farge-knappen i en av situasjonene nedenfor:

Fargeside dialog

Farger

Palett

Velg fargepaletten i listeboksen for å velge fargen for det valgte objektet. Palettfargesettet vises nedenfor.

note

Paletten Temafarger viser temafargene fra gjeldende tema, hvis dokumentet har noen.

note

Paletten Dokumentfarger viser fargene som brukes i det gjeldende dokumentet.

Nylige Farger

Viser de nylig valgte fargene.

Egendefinert palett

Klikk Legg til for å åpne en dialogboks for å angi et navn for den egendefinerte fargen. Paletten endres til "egendefinert".

Klikk Slett for å slette fargen fra den egendefinerte paletten.

note

Du kan ikke legge til eller slette farger på palettene som leveres av installasjonen.

Aktiv

Viser gjeldende aktive farge for objektet. Røde, blå og grønne komponenters verdier og fargeverdien i heksadesimal notasjon vises rett under.

Ny

Viser den nye fargen for objektet som skal brukes når du klikker OK.

R, G og B

Verdiene til de røde, blå og grønne komponentene i den nye fargen. Du kan definere den nye fargen ved å skrive inn de røde, grønne og blå verdiene i de respektive R-, G- og B-spinnboksene. Tillatte verdier er 0 til 255.

Hex

Fargeverdien i heksadesimal notasjon. Du kan angi den heksadesimale verdien i tekstboksen Hex.

Velg

Åpner fargevelgerdialogen for et grafisk utvalg av ønsket farge.

Tilbakestill

Still tilbake endringene på denne fanen, så den blir slik den var før den ble åpnet. Du blir ikke spurt om å bekrefte.