Farger

Velg en farge du vil bruke, lagre gjeldende fargeliste eller last inn en annen fargeliste.

For å bruke denne funksjonen …

Trykk på Farge-knappen i en av situasjonene nedenfor:

Fargeside dialog

Farger

Palett

Velg fargepaletten i listeboksen for å velge fargen for det valgte objektet. Palettfargesettet vises nedenfor.

note

Paletten Temafarger viser temafargene fra gjeldende tema, hvis dokumentet har noen.

note

Paletten Dokumentfarger viser fargene som brukes i det gjeldende dokumentet.

Nylige Farger

Viser de nylig valgte fargene.

Egendefinert palett

Klikk Legg til for å åpne en dialogboks for å angi et navn for den egendefinerte fargen. Paletten endres til "egendefinert".

Klikk Slett for å slette fargen fra den egendefinerte paletten.

note

Du kan ikke legge til eller slette farger på palettene som leveres av installasjonen.

Aktiv

Viser gjeldende aktive farge for objektet. R√łde, bl√• og gr√łnne komponenters verdier og fargeverdien i heksadesimal notasjon vises rett under.

Ny

Viser den nye fargen for objektet som skal brukes når du klikker OK.

R, G og B

Verdiene til de r√łde, bl√• og gr√łnne komponentene i den nye fargen. Du kan definere den nye fargen ved √• skrive inn de r√łde, gr√łnne og bl√• verdiene i de respektive R-, G- og B-spinnboksene. Tillatte verdier er 0 til 255.

Hex

Fargeverdien i heksadesimal notasjon. Du kan angi den heksadesimale verdien i tekstboksen Hex.

Velg

√Öpner fargevelgerdialogen for et grafisk utvalg av √łnsket farge.

Tilbakestill

Still tilbake endringene p√• denne fanen, s√• den blir slik den var f√łr den ble √•pnet. Du blir ikke spurt om √• bekrefte.