Area (Background, Highlighting)

Angi fyllalternativene for det valgte tegneobjektet eller dokumentelementet.

Du kan legge til egendefinerte farger, gradienter, skraveringer, tofargemønstre og bildemønstre til standardlistene for senere bruk.

For å bruke denne funksjonen …

Ingen

Ikke fyll det valgte objektet.

Farger

Velg en farge du vil bruke, lagre gjeldende fargeliste eller last inn en annen fargeliste.

Velg den fylltypen du vil bruke på tegneobjektet.

Tilbakestill

Tilbakestiller endringene som har blitt gjort i den gjeldende fanen til slik de var da dialogvinduet ble åpnet.