Beskrivelse

Gir en tittel og en beskrivelse til det valgte objektet. Disse er tilgjengelige for tilgjengelighetsverkt√ły og som alternative tagger n√•r du eksporterer dokumentet.

For å bruke denne funksjonen …

Open the context menu for the object - choose Description.

Tittel

Skriv inn en tittel. Dette korte navnet er synlig som en alternativt tagg i HTML-format. Tilgjengelighetsverkt√ły kan lese denne teksten.

Beskrivelse

Skriv inn en beskrivelse. Den lange beskrivelsestekstenkan skrives inn for √• beskrive et komplekst objekt eller en kompleks gruppe objekter for brukere med skjermleserprogramvare. Beskrivelsen er synlig som en alternativ tagg for tilgjengelighetsverkt√ły.