Asiatisk-fonetisk hjelp

Lar deg legge til kommentarer ved siden av asiatiske tegn for å tjene som en uttaleguide.

Disse kommandoene kan bare nås etter at du har aktivert støtte for asiatiske språk i - Språk og Lokale innstillinger - Generelt.

For å bruke denne funksjonen …

Fra menylinjen:

Meny Format → Asiatisk lydskrift.

1. Velg et eller flere ord i dokumentet.

2. Velg Format – Asiatisk lydskrift.

3. Skriv inn teksten, som skal brukes som hjelp til uttale, i feltet Kringtekst.

Grunntekst

Vis den grunnteksten du valgte. Hvis du vil kan du endre grunnteksten ved å skrive inn en ny tekst her.

Kringtekst

Skriv inn teksten du vil skal være veiledende for uttalen av grunnteksten.

Justering

Velg den horisontale justeringen for rubinteksten.

Posisjon

Velg hvor du vil plassere kringteksten.

Tegnstil for kringtekst

Velg tegnstil for kringteksten.

Stiler

Åpner hvor du kan velge en tegnstil for rubinteksten.

Forhåndsvis felt

Viser en forhåndsvisning av det gjeldende valget.

Bruk

Ta i bruk de endrede eller valgte verdiene uten å lukke dialogvinduet.